Det handler om dig

Fortællingen om Loop Partners handler ikke om VORES forretning, men om DIN. For vi er sat i verden for at optimere DIN it og dermed DIN forretning. Vores værktøjer er relevant it-infrastruktur, uvildig og udfordrende rådgivning samt særlig kompetente konsulenter. Og vores løsninger har ét sigte: At optimere din forretning.

Der 4 fundamentale F’er i vores DNA: FORNUFT, FREMDRIFT, FORANKRING OG FLEKSIBILITET.

 

Hvorfor hedder det Loop Partners?

Vi bliver jævnligt spurgt hvorfor det hedder Loop Partners. Det er ikke en tilfældighed og her er forklaringen.

Vi har 3 grundlæggende træk i vores måde at arbejde på, og de gengivet i vores navn;

Loyalitet - vi er loyale mod kunder og medarbejdere. Det er vores LO.

Optimerende - vi optimerer vores kunders forretning. Det er vores OP.

Partnere - vi indgår i forpligtende relationer med vores kunder, medarbejdere og leverandører. Det er vores PARTNERS.

Derfor LOOP PARTNERS. Velkommen!

Vi tror på FORNUFT

Vi er blandt markedets mest erfarne leverandører af it-infrastruktur og it-rådgivning. Med afsæt i vores indsigt og solide partnerskaber skaber vi langtidsholdbare og ikke mindst FORNUFTIGE løsninger til din virksomheds it.

Vi skaber FREMDRIFT

It-drift er godt. It-FREMDRIFT styrker forretningen. Vi vil være din partner, og vi er garanter for målrettet fremdrift, når det gælder infrastruktur, rådgivning og konsulenter.

Vi sikrer FORANKRING

Vi tror på, at gode it-leverancer står og falder med leverandørens evne til at FORANKRE løsningerne i kundens organisation. Vores leverancer tager altid udgangspunkt i en tæt dialog med dig og følges altid op af en tæt dialog med dig og dine kolleger.

Vi leverer FLEKSIBILITET

Vi leverer aldrig it-løsninger i blinde. Vi reagerer på dine specifikke behov, og vi udfordrer dem, når det giver mening. Vi fokuserer på optimering, og vi sammensætter fleksible løsninger, som løbende kan justeres og tilpasses nye krav og nye behov. FLEKSIBILITETEN oplever du også, når du møder os som mennesker.


Ledelsen i Loop Partners

Torben Graversen

Torben er Adm. Direktør og Partner i Loop Partners. Han har 20 års brancheerfaring, og stor erfaring med etablering og eksekvering af strategier indenfor B2B salg af IT infrastruktur og ydelser.

Kontakt Torben på telefon 2680 5050 eller email tg@looppartners.com.

Mere...  Torbens LinkedIn profil.

Henrik Prahl

Henrik er Partner og er ansvarlig for Loop Partners Printing Solutions. Henrik har 2 årtiers erfaring med salg og leverance af print- og dokumentløsninger.

Kontakt Henrik på telefon 4137 2104 eller email hp@looppartners.com.  

Mere...   Henriks LinkedIn profil.

Lars Ramussen

Lars er Økonomidirektør og Partner i Loop Partners. Han har mere end 25 års erfaring med økonomistyring og gazellevækst af virksomheder i IT sektoren.

Kontakt Lars på telefon 2810 5510 eller email lra@looppartners.com.

Mere...   Lars' LinkedIn profil.

Michael Von Essen-Müller

Michael er Salgs- og Marketingdirektør i Loop Partners. Han har over 20 års erfaring fra nøglepositioner i teknologivirksomheder, hvor han har haft ansvaret for udvikling og eksekvering af B2B salg samt ledelse af store salgsteams. 

Kontakt Michael på telefon 2985 5929 eller email mve@looppartners.com.

Mere...   Michaels LinkedIn profil.