SUPPORTER 

Vi udvider vores team!

- IT INFRASTRUKTUR SUPPORTER MED ET HJERTE DER BANKER FOR KUNDEBETJENING

Er du en af de bedste supportere? En af dem som måler din succes i kundetilfredshed og evnen til at løse teknisk komplicerede udfordringer? Er du afhængig af et til tider hektisk og altid kunderettet miljø? Så er det dig vi har et tilbud til! Vi søger en IT-infrastruktur supporter til vores private cloud og outsourcing afdeling!

Loop Partners er et hastigt voksende IT selskab, som leverer IT infrastruktur løsninger, private cloud, driftaftaler, 24/7 beredskab og IT infrastruktur konsulenter. Vi har en masse spændende og udfordrende kunder, som vi på daglig basis servicerer med rådgivning, design, implementering og drift.

Vi har kontor i Hørsholm og har 30 ansatte plus hel del freelance konsulenter tilknyttet vores projekter.

Vi søger en absolut selvstændig og kundemindet IT infrastruktur supporter. Loop Partners består af holdspillere, og du kommer til at indgå i et meget kompetent team, hvor du får en nøglerolle ift. service delivery af vores private cloud service.

Der er IKKE tale om slutbruger-support, så kandidater som primært har den profil kommer ikke i betragtning.

De primære opgaver for vores nye supporter er:
•   1. line support af private cloud kunder
•   Incident response fra driftkunder
•   Dagligt vedligehold af private cloud og kunders infrastruktur, f.eks. backup og sikkerhedssetup
•   Assistere i patchning af IT infrastruktur
•   Assistere i vedligehold af datacenter
•   Deltage i 24/7 beredskab

Teknisk ekspertise
•    Virtualisering
•    Server, SAN
•    Data Protection
•    Disaster Recovery
•    Netværk
•    Microsoft backend produkter
•    Kendskab til driftprocesser

Du er kundeorienteret, har ildhu og er en finisher
Vi lægger stor vægt på de personlige egenskaber hos Loop. Vores team består af den særlige type profiler, som både mestre det faglige, og har en levende og konstruktiv dialog med kunderne.

Det betyder at du, ud over at løse den konkrete opgave, altid holder et højt og professionelt kommunikationsniveau, og forstår at fastholde og udvide engagementet på en professionel måde.

Tæt samarbejde med resten af organisationen
Du skal på selvstændig vis varetage supportopgaver på daglig basis og bistå vores konsulenter med rutineopgaver i den løbende service delivery. Ved incidents spiller du en nøglerolle i koordinering af ressourcer, både hos Loop og hos kunden. I dagligdagen arbejder du sammen med kollegaerne i hele organisationen, og vi forventer derfor, at du er en åben person med gode kommunikations-egenskaber.

Din adfærd skal anspore til at løse udfordringer og være udviklende for teamet. Vi arbejder tæt sammen, er afhængige af hinanden, og der er ikke langt til toppen. Der er højt tempo, stor dynamik og en frejdigt tone.

Vi tilbyder
Et job i en hurtigt voksende virksomhed, hvor vækstplanerne for de næste år og særligt 2018 er ambitiøse. Ånden og kulturen hos Loop Partners er åben og venlig, organisationen flad og med højt til loftet på humør, energi og ambitioner.

Udover kontorlokaler i ren New York'er stil i Hørsholm, tilbyder vi et væld af arrangementer socialt som tæller fra årligt DHL, sommerfest, julefrokost, afdelings-arrangementer, frokost- og frugtordning, massageordning til løbeklub, husmøder og dine ideer.

Søg om jobbet nu
Send din ansøgning til Ulrik Uhre Brink på uub@looppartners.com, eller kontakt Ulrik på telefon 20404026 for mere information. 

I din ansøgning skal du som minimum angive følgende:
-    Uddannelse
-    Relevant erhvervserfaring
-    Antal år som IT supporter med fokus på IT infrastruktur
-    Oversigt over tidligere ansættelser

Samtaler afholdes løbende.

TILBAGE TIL JOBS