Kunderne siger - de vigtigste ord

Det er nemt at sige gode ting om egne evner, men som IT partner er vi aldrig bedre end vores kunders vurdering af vores arbejde og de resultater vi skaber. Her giver vi ordet til vores kunder, og der vil løbende komme nye cases som kan give et indtryk af de udfordringer vi har løst.

 

 

Ambitiøst Datacenter

”Brdr. AO opererer i et meget dynamisk marked, og vores krav til oppetid og effektivitet i IT driften er et vigtigt bidrag til virksomhedens succes. Derfor var det vigtigt for mig at etablere det helt rigtige datacenter setup. Loop Partners har på forbilledlig vis været vores transformationskonsulenter, både på strategisk og operationelt niveau, i dette nøgleprojekt”

Download Case Study fra brdr. AO


Jeg valgte Loop Partners på baggrund af deres erfaring med store end-to-end PC distributions-opgaver. Vores setup kræver avanceret administration og overblik over hele kæden fra bestilling til PC’en er i drift hos kollegaen. Den opgave har Loop Partners klaret rigtig flot og vi er meget tilfredse med samarbejdet

83% besparelse ved omlægning af printaftale

”Vi havde ikke kigget på printeraftalerne i mange år, men havde en fornemmelse af at aftalen slet ikke var tidssvarende. Jeg drøftede udfordringen med Loop, og fik hurtigt bekræftet min antagelse. Ud over at vores nye løsning er meget billigere i drift, har vi fået adgang til moderne faciliteter, som giver os nogle helt nye muligheder for at optimere vores processer."

Download case study fra container rederi


Træfsikker supply chain og personlig service

"IO Interactive er en krævende kunde for enhver    leverandør, og jeg ledte efter en IT partner som forstod vores behov, også når det handler om de særlige hensyn der er omkring udstyr til udviklere i spilbranchen. Loop Partners har på forbilledlig vis taget    opgaven til sig og i dagligdagen sætter vi stor pris på den velfungerende supply chain, en udpræget fleksibilitet og et højt serviceniveau præget af personlig betjening og faglighed."

download case study fra IO Interactive


 

 

 

Effektiv IT infrastruktur på alle TORM skibe

”Samarbejdet med Loop Partners i New Waves projektet har været en fornøjelse, og jeg er særligt tilfreds med den tilgang Loop har haft til opgaverne. Vi har ikke blot fået en teknisk løsning, vi har også fået særdeles værdifuld rådgivning om indkøb, realisering og implementering."

Download New Waves Case Study