KEY ACCOUNT MANAGER

- PRINT OG DOKUMENTLØSNINGER

Til vores Print team, sørger vi en ambitiøs og dygtig Key Account Manager, der kan bidrage til virksomhedens vækst. Du bliver en central person i selskabets videre udvikling med afsæt i det strategiske forretningsområde og vores vækstplan.

Hvis ovenstående beskriver din profil og brænder du for salg og er du god til at samarbejde på tværs af organisationen. så er det dig vi har et tilbud til! 

Loop Partners er et hastigt voksende IT selskab, som forhandler og leverer IT infrastruktur løsninger, herunder hardware, software, services og konsulentydelser. Vi har en masse spændende og udfordrende kunder, som vi på daglig basis servicerer med rådgivning, design, implementering og drift.

Vi har kontor i Vedbæk og har 25 ansatte plus hel del freelance konsulenter og samarbejdspartnere tilknyttet organisationen.

De primære opgaver for vores nye key account manager er:
•    Rådgivning og salg af print og dokument-løsninger til egne kunder
•    Udarbejdelse af tilbud og løsningsforslag, herunder leasingaftaler
•    Ordrehåndtering og leverancekoordinering i samarbejde med backoffice.
•    Vedligehold og udbygning eksisterende kunderelationer.
•    Deltage på kundemøder sammen med andre sælgere, som specialist på print og kopi området

Bliv del af en dynamisk og ambitiøs organisation
Du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation, hvor du både selvstændigt og i samarbejde med dine mange kollegaer kan varetage din salgsfunktion.

Hos Loop Partners vil du møde velordnede forhold og kompetente kollegaer, som støtter dig i salgsarbejdet og jobbet indebærer særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Du tilbydes naturligvis en god fast gage og provision. får ansvaret for store og små opgaver/projekter og arbejder sammen med kollegaerne i hele organisationen. Derfor forventer vi at du er en åben person med gode kommunikations-egenskaber.

Vores forventninger til dig
Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling med salg og finansiering af digital print eller beslægtede løsninger og du har opbygget solid faglig viden, som du anvender i dit arbejde med din rådgivning og dine løsningsforslag. 

Der er styr på det faglige og du kender udtrykkene inden for branchen. Det er naturligt for dig at hjælper kunderne til at få positive business cases baseret på vores løsninger og du motiveres af at omsætte ambitiøse salgsstrategier til målbare resultater. 

Du har personlig gennemslagskraft, og du forstår at succes og resultater skabes sammen med kollegaer og i tæt samarbejde med partnere og leverandører. Du er struktureret, ordholden og har et højt aktivitetsniveau, der er over gennemsnittet.

Søg om jobbet nu
Send din ansøgning til Partner Henrik Prahl på hp@looppartners.com, eller kontakt Henrik på telefon 41372104 for mere information. 

I din ansøgning skal du som minimum angive følgende:
-    Relevant erhvervserfaring
-    Antal år som Account Manager
-    Oversigt over tidligere ansættelser

TILBAGE TIL JOBS