pc server 64.png

Infrastruktur

EFFEKTIVT OG TIL TIDEN

Vi har ikke bare indsigten og erfaringen til at give dig kompetent og udfordrende it-sparring på alle niveauer; vi har også det fornødne netværk og de afgørende partnerskaber, der sikrer dig hurtige leverancer af de rigtige løsninger.

Vi har gennem mange år arbejdet tæt sammen med markedets toneangivende producenter og distributører af it til alle behov.

Vi er fortrolige med markedets mekanismer, muligheder og barrierer. Det gør os i stand til at planlægge og gennemføre dine it-indkøb og din implementering effektivt, til tiden og på forventet højt niveau.

Daglige leverancer er vores kerneforretning, og vores processer er understøttet af automatiserede ordrehåndterings-systemer. Det personlige kundeteam sørger altid for at optimere på pris og levering.

Vi rådgiver omkring valg af produkter og platforme samt etablering af optimerende samhandelsaftaler til den valgte producent. I samarbejde med den enkelte kunde varetager vi en disponering, der sikrer den rigtige lagersituation på jeres udvalgte varer

Stærkt logistik setup

Vi råder over et stærkt logistik- og konfigurationscenter, der gør det muligt at levere kundespecifikke behov på konfiguration og levering – også til dine internationale kontorer.

 

PC klienter

Vi er specialister i Desktop Lifecycle Management, og understøtter den samlede livscyklus for it-udstyr. Vi optimerer investeringen ved indkøb, tilbyder en meget fordelagtig finansieringsløsning og sørger for korrekt håndtering af udfasning og gensalg.

Komplet webshop

Vores omfattende Webshop, giver et billede af den rigtige pris og lagerprofil på over 450.000 varenumre. Loop Partners web shop sikrer en hurtig og effektiv behandling af dine dag til dag behov.


Download brochure

Download brochure

Effektiv it-infrastruktur drift

Drift af it-infrastruktur kræver de rigtige kompetencer, og de fleste virksomheder opnår væsentlig højere kvalitet i it-infrastruktur driften ved at knytte en professionel partner til netop den udfordring.

Loop Partners tilbyder drift-pakker, som kan benyttes uanset om it-infrastrukturen er on-premise eller hostet.

Patch Management - System Vedligehold - 24/7 Incident Reaktion - First Line Support


Kontakt Partner Brian Munksgaard Larsen

Telefon 4055 6464 eller email bml@looppartners.com

Referencer

Loop Partners er foretrukket infrastruktur-leverandør hos en lang række private og offentlige kunder, både i Danmark og internationalt.

Vi deler meget gerne vores kunders erfaringer, kontakt blot Brian Munksgaard Larsen for en drøftelse og introduktion til vores kundereferencer.