pc server 64.png

Infrastruktur

EFFEKTIVT OG TIL TIDEN

VI HAR IKKE BARE INDSIGTEN OG ERFARINGEN TIL AT GIVE DIG KOMPETENTE OG UDFORDRENDE IT-SPARRNG PÅ ALLE NIUVEAUER ; VI HAR OGS DET FORNØDNE NETVÆRK OG DE AFGØRENDE PARTNERSKAVER DER SIKRER DIG HURTIG LEVERING AF DE RIGTIG LØSNINGER. 

VI HAR IGENNEM MANGE ÅR ARBEJDET TÆT SAMMEN MED MARKEDETS TONEANGIVENDE PRODUCENTER OG DISTRIBUTØRER AF IT TIL FORSKELLIGE BEHOV. 

VI ER FORTROLIGE MED MARKEDETS MEKANISMER, MULIGHEDER OG BARRIERER. DET GØR OS I STAND TIL AT PLANLÆGGE OG GENNEMFØRE DINE IT-INDKØB OG DIN IMPLEMENTERING EFFEKTIVT, TIL TIDEN OG FOR ET FORVENTET HØJT NIVEAU. 

DAGLIGE LEVERENCER ER VORES KERNEFORRETNING, OG VORES PROCESSER ER UNDERSTØTTET AF AUTOMATISKE ORDREHÅNDTERINGS-SYSTEMER. DET PERSONLIGE KUNDETEAM SØRGER ALTID FOR AT OPTIMERE PÅ DIN PRIS OG DIN LEVERING. 

VI RÅDGIVER OMKRING VALG AF PRODUKTER OG PLATFORME SAMT ETABLERING AF OPTIMERENDE SAMHANDELSAFTALER TIL DEN VALGTE PRODUCENT, UDFRA HVILKE BEHOV DU HAR. I SAMARBEJDE MED DEN ENKELTE KUNDE VARETAGER VI EN DISPONERING, DER SIKRE DEN RIGTIGE LAGERSITUATION PÅ JERES UDVALGTE VARER. 

Stærkt logistik setup


VI RÅDER OG ET YDERST STÆKT LOGISTIK -& KONFIGURATIONSCENTER, DER GØR DET MULIGT AT LEVERE KUNDESPECIFIKKE BEHOV PÅ KONFIGURATION OG LEVERING. OGSÅ TIL DINE INTERNATIONALE KONTORER ! 

 

PC klienter


VI ER SPECIALISTER I DESKTOP LIFECYCLE MANAGEMENT. VI UNDERSTØTTER DEN SAMLEDE LIVSCYKLUS FOR IT-UDSTYR. VI OPTIMERER INVISTERINGEN VED INDKØB, TILBYDER EN FORDELAGTIG FINANSIERINGSLØSNNG & SØRGER FOR KORREKT HÅNDTERING AF UDFASNING & GENSALG.

Komplet webshop


VORES OMFATTENDE WEBSHOP, GIVER ET BILLEDE AF DEN RIGTIGE PRIS OG LAGERPROFIK PÅ OVER 450.000 VARENUMRE. LOOP PARTNERS WEBSHOP SIKRER EN HURTIG OG EFFEKTIV BEHANDLING AF DINE DAG-TIL-DAG BEHOV.


 Download brochure

Download brochure

Effektiv it-infrastruktur drift

Drift af it-infrastruktur kræver de rigtige kompetencer, og de fleste virksomheder opnår væsentlig højere kvalitet i it-infrastruktur driften ved at knytte en professionel partner til netop den udfordring.

Loop Partners tilbyder drift-pakker, som kan benyttes uanset om it-infrastrukturen er on-premise eller hostet.

Patch Management - System Vedligehold - 24/7 Incident Reaktion - First Line Support


Kontakt Partner Brian Munksgaard Larsen

Telefon 4055 6464 eller email bml@looppartners.com

Referencer

Loop Partners er foretrukket infrastruktur-leverandør hos en lang række private og offentlige kunder, både i Danmark og internationalt.

Vi deler meget gerne vores kunders erfaringer, kontakt blot Brian Munksgaard Larsen for en drøftelse og introduktion til vores kundereferencer.