Regnskabet fra det første regnskabsår i Loop Partners er offentliggjort. Og vi har præsteret et overskud.

Af Torben Graversen, Adm. Dir. hos Loop Partners (dk.linkedin.com/pub/torben-graversen/7/326/27b/en)

Loop Partners har i dag offentliggjort Årsrapporten for det første regnskabsår siden stiftelsen i september 2013. 

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere regnskabet for vores første år i drift. Et år med et positivt resultat på bundlinjen, på trods af store investeringer i etablering og vækst.

Det flotte regnskab er et resultat af stor dedikation og en fantastisk indsats af hele Loop teamet. Se hvem vi er og hvad vi beskæftiger os med ved at følge os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/loop-partners.

Her er ledelsesberetningen fra regnskabet, som kan læses i regnskabet (hent det gratis på cvr.dk). 

Loop Partners leverer relevant it-infrastruktur, cloud services, uvildig rådgivning og særligt kompetente konsulenter. Vores løsninger har ét sigte: At optimere vores kunders forretning. Selskabet er etableret i september 2013 med en solid forretningsplan som grundlag for den vækst og indtjening, som er realiseret i etableringsåret. Med et fokus på at være mellemstore virksomheders foretrukne it infrastrukturrådgiver og -leverandør, har Loop Partners på blot 16 måneder etableret sig som en betydende spiller på it-markedet. Loop Partners bygger på et højt kompetence- og vidensniveau blandt alle medarbejdere, og med en særlig HR-strategi tiltrækker selskabet nogle af de bedste ressourcer i branchen.

For at servicere kunder med de mest effektive it-løsninger og fleksible leverancemodeller, har Loop Partners lanceret en række cloudbaserede it-løsninger i 2014. Cloudproduktporteføljen vil blive udbygget i den kommende periode.

En del af Loop Partners’ vækstplan bygger på at etablere kompetencecentre, som kan udvikle sig til at være markedsledende inden for deres område. I 2014 blev det første af sådanne kompetencecentre grundlagt, nemlig Loop Partners Printing Solutions. Ved den lejlighed udvidede selskabet sin partnerkreds med en partner for kompetenceområdet.

Loop Partners’ kundegrundlag omfatter et bredt udsnit af industrier, brancher og offentlige organisationer. Selskabets fokus på it-infrastruktur betyder, at de fleste virksomheder kan udnytte de fordele som Loop Partners tilbyder, og ud over at råde over egne specialister samarbejder selskabet med førende leverancepartnere med branche- eller teknologispecialer, når det er påkrævet for at tilfredsstille kundens behov.

Resultatet i selskabets etableringsår er tilfredsstillende, og ledelsen forventer en betydelig vækst i omsætning og indtjening i 2015.